Slavlje Real Madrida naglo prekinuto nakon vijesti o povredi Edena Hazarda

Sezona za njega je vjerovatno gotova

Slavlje Real Madrida naglo prekinuto nakon vijesti o povredi Edena Hazarda

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida sinoć su u El Clasicu pobijedili Barcelonu sa 2:0, ali već jutros su stigle loše vijesti za Kraljeve.

Meč protiv Barcelone propustio je Eden Hazard zbog povrede i jasno je da ga očekuje još jedna duga pauza. Hazard se taman vratio nakon tri mjeseca na teren, te je u meču protiv Levantea došlo do napuknuća potkoljenice desne noge.

Ovo je u potpunosti dotuklo Belgijanca koji je ljetos kao veliko pojačanje došao iz Chelseaja. Nakon što je odradio dodatne preglede Hazard je odbio odlazak na operaciju jer je želio što prije da se vrati na teren, ali se to neće desiti.

Iako u Realu slave pobjedu protiv ljutog rivala Barcelone već jutros su stigle loše vijesti. Klub je potvrdio da Hazard mora na operaciju, te da je to nažalost jedino rješenje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Madridski AS piše da će zbog toga vjerovatno propustiti ostatak sezone, ali da bi trebao biti spreman za Evropsko prvenstvo koje se igra ovog ljeta. Belgijanac sigurno nije planirao da će prva sezona u Realu proći tako turbulentno.

Hazard je odigrao svega 15 mečeva u svim takmičenjima, te je postigao samo jedan gol. Sezona za njega je gotovo sigurno završena i ostaje mu nada da će naredne sezone uspjeti opravdati ogroman novac kojeg je Real uložio u njega.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
Nakon koliko vremena su skontali da ima napuknuće potkoljenice? Pa nije mali prst na ruci majka mu stara pa noga je pukla i da oni tek sada javljaju da je napukla potkoljenica? Ili mi tj naši novinari kasnimo sa informacijom?
2 3
Samo_Realan
Frajr propo u Realu, al tako ti je kod njih i u Barci rijetko ko uspije, većina propadne
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi