Slavlje u centru Liverpoola, ali i ispred Anfielda!

Nastala je ludnica

Slavlje u centru Liverpoola, ali i ispred Anfielda!

E. Oštraković

Nakon večerašnjeg poraza Manchester Cityja na gostovanju kod Chelseaja, Liverpool je postao prvak Engleske.

Sve to dogodilo se nakon trideset godina čekanja, te je odmah nakon posljednjeg zvižduka na utakmici Chelseaja i Manchester Cityja krenulo slavlje navijača Liverpoola.

Centar Liverpoola bukvalno gori, a isto je i pred Anfieldom, gdje su navijači ovog kluba izašli da proslave titulu svog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Zasluzeno , igrali su najljepsi + ofanzivni futbal - zbog ovakvi ekipa je futbal najvaznija sporedna stvar na svijetu
5 1
BobPaisley
...najpostenije osvojena titula u historiji fudbala,uz mnoge oborene rekorde...onaj najnoviji je da je titula osvojena 7 kola prije kraja sto nikad niko prije nije uspio otkad se igra fudbal u Engleskoj...ali masina je tek pocela da melje,slijedi vise nastavaka,gledajte i uzivajte (za navijace Man.Uniteda - gledajte i placite) :D
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi