10

Komentari (10)

Adohordas
Sjajni igraci,hvala Bogu dragom pa je doslo vrijeme da neki nas klub moze pricati o otkupu ugovora,to je prije bilo nezamislivo,a jos draze mi je jer je to klub za koji ja navijam?Samo ovakvim radom mozemo uci u grupnu fazu...
TheSorrow
Dovesti hadzica adukora i kojasevica
hzsg
Zaista su ove štrumfete nevjerovatne, naslov i tema da li će dva igrača ostati na Koševu smatraju da trebaju komentarisati. Djecace plavi idi, iskoristi svoju energiju da malkice pokušaš da popraviš situaciju u svom klubu koji se blago rečeno raspada.
BlueBoys
Volio bi ti da se raspada ali nazolost to nije istina niti ce biti ti cudni covjece sa dalekog istoka. :)
manijaci_____
Ti si najaktivniji na zeljinim stranicama?
amarosim
Besim je strasan igrac,ali samo za BiH ligu. Sve najbolje momku
BlueBoys
Covidijoti. :)
BlueBoys
Naravno da cemo skupit ako treba ali sta vi znate covidijoti sta je to kad ste navikli na gotovo ti cudni covjece sa dalekog istoka. :)
SarajevoFC
Pozdrav sa dalekog istoka za plavo prigradsko momče ;)
BlueBoys
Pozdrav za FGR sa dzenaze. :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti