Slijede dani odluke: Da li će Šerbečić i Mustedanagić ostati na Koševu?

Jasna je želja kluba

Slijede dani odluke: Da li će Šerbečić i Mustedanagić ostati na Koševu?

Samir Mlaćo

Iza FK Sarajevo je proslava naslova prvaka. U bordo klubu su se brzo okrenuli novim izazovima, a očekivanja navijača su naravno kao i uvijek velika.

Sigurno da će biti promjena u igračkom kadru tima Vinka Marinovića, ne baš velikih, a saznajemo da mnogo toga zavisi od eventualnog ostanka ili odlaska Besima Šerbečića i Zinedina Mustedanagića.

Ovaj dvojac je protekli period proveo na Koševu na posudbi, a iz FK Sarajevo su istakli želju da obojicu zadrže u svojim redovima.

Pregovori su u toku i sve bi trebalo riješeno do kraja sedmice.

Mustedanagić je na Koševo stigao iz Sparta Prag, a upisao je dva nastupa uz jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na drugoj strani, Šerbečić je stigao iz norveškog Rosenborga. Dvadeset nastupa upisao je u PL, četiri u evropskim takmičenjima i jedan u Kupu BiH.

Koševo je za sada samo napustio defanzivac Darko Lazić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Covidijoti. :)
1 18
hzsg
Zaista su ove štrumfete nevjerovatne, naslov i tema da li će dva igrača ostati na Koševu smatraju da trebaju komentarisati. Djecace plavi idi, iskoristi svoju energiju da malkice pokušaš da popraviš situaciju u svom klubu koji se blago rečeno raspada.
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti