Slika Lewandowskog iz kreveta bacila u trans navijače Bayerna

Poljak je sve oduševio

Slika Lewandowskog iz kreveta bacila u trans navijače Bayerna

S. Mlaćo

Bayern je sinoć stigao do šestog naslova Lige prvaka.

Bavarci su savladali PSG-a 1:0 i na sjajan način završili sezonu.

Nakon meča veliko slavlje igrača Bayerna, a pravi hit je postala fotografija Roberta Lewandovskog koji je ove sezone postigao 55 pogodaka.

Jutros je objavio fotografiju iz krevet, a sa njim se našao i klempavi pehar Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Bio je to prvi za njega, pa je odlučio da to i ovjekovječi na poseban način.

Woke up like this😂🏆

Posted by Robert Lewandowski on Monday, August 24, 2020

Top Komentari

Mirsad1705
I treba da slavi. Ako su briljirali protiv Barselone, ako su se bukvalno (i pored 3:0) izvukli protiv Liona, sinoć su tekmu dobili na gu...ove! Imali su 2 udarca u okvir gola i samo Nojerovom spašavanju gola u 3 čista zicera i smotanosti napadača PSG, koji nisu stigli da podignu loptu 15cm i prebace Nojerovu desnu nogu, kojom je spasio Bajern. Šta bi bilo kad bi bilo, ali, moglo je u prvom poluvremenu hladno biti 3:0 za PSG!
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi