Slišković bez poraza, ali mu se treći put zaredom desilo isto

Bh. stručnjak u Hong Kongu

Slišković bez poraza, ali mu se treći put zaredom desilo isto

A. Čaušević

Tokom ljeta Blaž Slišković je preuzeo ekipu Kitcheea s jasnim ciljem da postane prvak Hong Konga. 

Bivšem selektoru bh. reprezentacije za sada ide solidno, još uvijek je bez poraza, ali jutros mu se desila ista stvar i to treći put u nizu.

Naime, Kitchee je gostovao Hong Kong Rangersima i odigrao neriješeno - 1:1. To je treći uzastopni remi Sliškovićevog tima.

Golom Luma iz 27. minute Kitchee je imao prednost sve to 95. minute. Duboko u sudijskoj nadoknadi gol iz penala zabio je Naves.

Kitchee nakon četiri odigrana kola ima šest bodova, četiri boda i utakmicu manje od lidera ekipe Eastern AA. Upravo ova dva tima će odmjeriti snage u narednom kolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi