Zaboravljeni Blaž Slišković bez poraza u Hong Kongu

Za sada mu ide dobro

Zaboravljeni Blaž Slišković bez poraza u Hong Kongu

M. Šljivak

Legendarni Blaž Slišković preuzeo je prije nekoliko mjeseci vođenje ekipe Kitchee iz Hong Konga.

Nakon veoma uspješnog perioda na klupi Zrinjskog, Slišković se odlučio za još jednu trenersku avanturu u inostranstvu, a pored nekoliko ponuda prihvatio je ovu iz Hong Konga.

Prvenstvo u Premier ligi Hong Konga tek je počelo. Odigrana su četiri kola, a Slišković i njegov Kitchee još uvijek nemaju poraza.

U tri odigrana kola tim bh. stručnjaka je upisao pobjedu i dva remija i jedan su od tri tima koji još nisu osjetili gorčinu poraza u ovoj sezoni, ali su i jedan od timova koji nisu odigrali sve utakmice.

Naredni meč, odnosno susret četvrtog kola, Kitchee igra tek 3. novembra. Protivnik su Hong Kong Rangersi i to će za Sliškovića biti šansa da upiše novu pobjedu.

Rangersi imaju pobjedu i tri poraza u ovoj sezoni i sigurno da će Kitchee biti favorit u ovom duelu.

Top Komentari

Bulle
Dajte ga umjesto Prosineckog
1 4
BJB1
Baka kralj! Vrati se,Baka,Baka,Baka za selektora
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi