Razočarenje nakon teškog poraza na Koševu

Slišković: Dobro će se neki namučiti da vrate moje povjerenje

S. Mlaćo

Pomalo neočekivano Zrinjski je danas doživio težak poraz od FK Sarajevo (1:4). Čak četiri pogotka u mreži mladog Ivana Trifkovića, te veliki broj šansi za domaći tim nikako nije moglo ostaviti mirnim Blaža Sliškovića.

Poslije meča je poslao jasnu poruku nogometašima kojima je danas dao šansu na najvećem bh. stadionu.

"Sarajevo nas je nadigralo u svim segmentima igre, te rije svega, trijumf Sarajeva je zaslužen. U svim segmentima igre su nas u potpunosti nadigrali. Ono što me kao trenera ove ekipe boli je odnos mojih igrača koji su pokazali na samom startu utakmice i kroz cijelo prvo poluvrijeme. To se ne može tolerisati i za mnoge je ovo mogla biti i jedna od posljednjih utakmica. Dobro će se morati namučiti da bi vratili moje povjerenje, kada je u pitanju taj odnos, htijenje i volja prema dresu koji nose", kazao je Slišković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ni u kojem slučaju ovo nije alibi za poraz koji smo doživjeli. Sarajevo je zasluženo pobijedilo utakmicu, a mi smo nešto pokušali izmjena u drugom poluvremenu, međutim, to je bilo jalovo. Sarajevo želim uspjeh u Evropi, kao i Širokom Brijegu te Željezničaru".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije