Slišković: Nadam se pobjedi protiv Sarajeva

Trener Zrinjskog

Slišković: Nadam se pobjedi protiv Sarajeva

U okviru 8. kola Lige za prvaka na stadionu Pod Bijelim brijegom odmjerit će snage HŠK Zrinjski i FK Sarajevo. 

Svjestan težine utakmice je i trener mostarskog kluba Blaž Slišković, koji je o Sarajevu govorio s maksimalnim poštovanjem, ali nada se da će na kraju Zrinjski biti taj koji će ostvariti pobjedu. 

"Trenutak nije najidealniji za dočekati ekipu Sarajeva koja igra zaista kvalitetno u gostima. Uz to i pretendiraju za šampionsku titulu, ali mi se pripremamo maksimalno ozbiljno. Na treningu sam uvidio da su momci zaboravili poraz na Grbavici i fokusirani su samo na Sarajevo. Nadam se da ćemo na kraju u dobrom ambijentu ostvariti pobjedu", izjavio je Slišković. 

Zrinjski trenutno na tabeli zauzima treću poziciju sa 55 osvojenih bodova. Četiri više ima vodeći Željezničar, dok je Sarajevo na drugom mjestu sa jednim više u odnosu na mostarski klub. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica u Mostaru se, podsjećamo, igra u subotu od 19:00 sati. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti