Slišković nakon meča nije htio da priča o Sarajevu: "Ništa razmak, ništa to"

Baka u svom stilu

Slišković nakon meča nije htio da priča o Sarajevu: "Ništa razmak, ništa to"

Endin Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog danas su pred svojim navijačima pobijedili Slobodu s 1:0 u meču 28. kola Premijer lige BiH.

Plemići su došli do veoma važna tri boda protiv neugodne Slobode i ostala na zaostatku od četiri boda za liderom Sarajevom.

Nakon meča kratko se obratio i Blaž Slišković koji je poručio da je zadovoljan igrom svog tima, te da je Zrinjski zasluženo došao do nova tri boda.

"Vidio sam susret na način da smo zasluženo pobijediti. Utakmica je mogla zadovoljiti publiku i našoj pobjedi se ne može ništa prigovoriti. Imali smo veći broj prilika i to je to", rekao je Slišković, a na pitanje novinara o zaostatku za Sarajevom je kratko dobacio u svom stilu: "Ništa razmak, ništa to".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Vidi ovog jadnika, samo kad pobijedi dodje pred kamere
22 0
Mica
klosar kockarski sve izgubio
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi