Minimalna pobjeda Plemića

Slišković nakon pobjede u Zenici: Šanse za čudo su vrlo male...

Samir Mlaćo

Zrinjski je slavio u Zenici sa 1:0, te teoretski ostao u trci za prvo mjesto. Sarajevo je poraženo u Banovićima pa se Plemići i dalje mogu nadati.

Publika je u Zenici vidjela otvoren meč.

"Ostajemo u trci za Sarajevom. Mi dočekujemo sada Tuzlu City, a Sarajevo igra kući sa Zvijezdom. Šanse su veoma male za neko čudo, ali eto Sarajevo je sebi dopustilo luksuz. Imamo sada nadu, ali to je praktično nemoguća nada", kazao je Slišković, te se dotakao današnjeg meča.

"U prvom dijelu smo imali veće prilike nego u drugom dijelu. Iskoristili smo autogol i onda bili opasni iz kontri. To je donekle stvorilo utisak da smo u drugom dijelu bili kvalitetniji. Odbrana naša je danas bila na visokom zadatku. Zanimljiva utakmica, čestitam Čeliku na fer i korektnoj igri i mislim da je to najvažnije".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Puši k. Džaba si kupovao, kad tvoji iz penala ne znaju pogoditi. Zato osluškuj kako padaju golovi na Koševu, Sarajevo je šampion!
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi