Slišković: Blamažu do kraja ne smijemo dozvoliti, Sarajevo je najkvalitetnija ekipa u ligi!

Plemići pred novim ispitom

Slišković: Blamažu do kraja ne smijemo dozvoliti, Sarajevo je najkvalitetnija ekipa u ligi!

S. Mlaćo

Pred nogometašima Zrinjskog sutra je novi ispit. U goste će Čeliku, a Plemići su svjesni da im treba pravo čudo da odbrane titulu prvaka.

Svoje šanse su prokockali ranije, ali u Zenicu idu po nova tri boda.

"Bez obzira što smo izgubili priliku da se do kraja borimo sa Sarajevom mi u Zenicu trebamo ići na pobjedu. Sigurno da smo mi favoriti bar na papiru, no to sada treba opravdati na terenu. Do samog kraja su ostala tri kola i ne smijemo sebi dozvoliti bilo kakvu vrstu blamaže. Moje mišljenje da nije isto završiti na drugom mjestu sa pet-šest bodova u zaostatku sa Sarajevom ili mnogo više", kazao je Slišković, te dodao.

"Vjerujem da ćemo tako pristupiti utakmici. Iz Zenice se želimo vratiti sa pozitivnim rezultatom, a to je pobjeda".

Istakao je da ima problema sa igračima. Upitni su nastupi Filipovića i Stojkića, Veselinović nije trenirao sa ekipom zbog viroze, a Bencun je na treningu prije dva dana dobio udarac u zglob i njegov nastup je upitan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prokomentarisao je i sutrašnji meč Sarajeva u Banovićima.

"Ako ne bude slavilo titulu Sarajevo u Banovićima, onda će sigurno naredno kolo. Mišljenje sam da je nemoguće da Sarajevo ne ostvari cilj, a protiv Širokog Brijega su pokazali da su najkvaltetnija ekipa i to će potvrditi osvajanjem titule. Mi možemo se nadati nekom čudu, ali čuda se rijetko u životu dešavaju".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi