Slišković: Nisam trener vaterpolista, naredba sudiji stigla iz Sarajeva

Trener Zrinjskog nakon meča

Slišković: Nisam trener vaterpolista, naredba sudiji stigla iz Sarajeva

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog remizirali su danas na gostovanju protiv Borca (1:1) u okviru 22. kola Premijer lige BiH.

Utakmicu u Banjaluci pokvario je očajan teren zbog kojeg su igrali obje ekipe imali velikih problema. Ipak, u samoj završnici vidjeli smo dva gola. Prvo su domaći poveli golom Kunića, dok je bod i ostanak na prvom mjestu Zrinjskom donio Stojkić.

Nakon utakmice trener Plemića, Blaž Sličković, izjavio je da se ovaj meč nije smio igrati jer jednostavno nije bilo nikakvih uslova za to.

"Iskren da vudem ja ne bih mnogo o utakmici. Pa, nisam ja trener vaterpolista da se za ovo spremim. Sudac je bio za to da se utakmice ne igra, ali naredba iz Sarajeva bila je da se igra. Nismo vidjeli ništa lijepo, nabijalo se s jedne na drugu stranu. Uzeli smo bod jer smo se trudili, a da samo nešto pokazali i nismo. Prvo me zanima zašto sudac ne baci loptu da vidi može li oskočiti. Mi smo Mostar digli na noge da teren bude ok", rekao je Slišković.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi