Slišković: Rođendan kluba želimo dočekati kao federalni prvoligaši

Jesenja titula u Posušju

Slišković: Rođendan kluba želimo dočekati kao federalni prvoligaši

S. Mlaćo

Nogometaši Posušja jesenji su prvak Druge lige Jug.

Izabranici Lea Sliškovića u nedjelju su savladali FK Klis, najvećeg rivala, 4:1, te tako na pauzu odlaze sa prvog mjesta.

Trener Slišković mogao je biti zadovoljan.

"Još jedna polusezona je iza nas, zasluženo smo na vrhu Druge lige FBiH-Jug uz skor dvanaest pobjeda, jedan remiji i jedan poraz. Liga je dosta jača u odnosu na prošlu sezonu, ali svi u klubu smo se prihvatili posla, složili dobru klapu i napravili odličan rezultat. Naše ambicije su i dalje iste, sedamdeseti rođendan kluba želimo dočekati kao novi federalni prvoligaši, to je najljepši poklon gradu i našim vjernim navijačima za rođendan. Kao najvećeg konkurenta u drugom dijelu vidim FK Klis i NK Ljubuški, oni imaju odlične igrače i dobro stanje u klubu", kazao je Slišković, te se dotakao pauze, ali i mogućih pojačanja.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

"Na polusezoni ćemo se sigurno pojačati, ali o tome ćemo nakon što sjednemo s upravom kluba. Hvala svim navijačima na podršci tijekom ove polusezone, jer bez vas sigurno ne bi bili tu gdje jesmo", dodao je trener jesenjeg prvaka Druge lige Jug.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi