Glavina pred derbi: Uvjeren sam da ćemo slaviti

Respektuju trenera Kudru i FK Klis

Glavina pred derbi: Uvjeren sam da ćemo slaviti

S. Mlaćo

Derbi 15. kola Druge lige Federacije grupa Jug igra se u nedjelju u Posušju.

Posušje će ugostiti Klis, a ova dva tima nakon trenutno imaju po 34 boda.

Velike nade u redovima domaćih polažu u Juru Glavinu, prvog strijelca tima.

"Atmosfera u ekipi je odlična i u klubu također,svi spremni dočekujemo derbi i za nas oni dolazi u najboljem mogućem trenutku. FK Klis je uz nas najbolja ekipa, njihova prednost je što imaju iskusne igrače i odličnog mladog trenera Kudru. Mane imaju kao i svaka ekipa, ali to neću otkriti, vidjet ćemo sve u nedjelju na Mokrom Docu.
HŠK Posušje može i mora do pobjede i do titule, mi smo sve podredili ovoj utakmicu i uvjeren sam da ćemo svi skupa na kraju slaviti.
Uprava na čelu s Dariom Sesarom radi fenomenalan posao, prezadovoljan sam i mislim da je ovo ta sezona kada će se sve posložiti.
Svi moji planovi vezani su za HŠK Posušje, ovo je moj drugi dom i ponosan sam što mogu nositi dres ovog kluba", kazao je Glavina.

Pozvao je navijače da svojim dolaskom uveličaju ovaj pravi mali nogometni spektakl.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Jug:

Pozivam sve navijače da dođu na derbi, da nas podrže i da svi skupa proslavimo titulu jesenskog prvaka Druga lige FBiH-Jug".

Meč između Posušja i Klisa igra se u nedjelju sa početkom u 13:30 sati na stadionu Mokri Dolac. Pravdu će dijeliti Drago Tabak sa svojim pomoćnicima Lukom Papcem i Robertom Tomićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi