Slišković u Kitchee doveo nekadašnju zvijezdu Premijer lige

Potpisao ugovor

Slišković u Kitchee doveo nekadašnju zvijezdu Premijer lige

S. Mlaćo

Bh. stručnjak Blaž Slišković doveo je novo pojačanje u svoj klub Kitchee iz Hong Konga.

Naime, u Kitchee je stigao nekadašnji član FK Sarajevo Nikola Komazec koji je odmah i potpisao ugovor, odnosno ozvaničio saradnju.

Komazec je već nastupao u Hong Kongu, i to za pola godine kada je u 19 odigranih utakmica prvog dijela zabio čak 14 pogodaka.

Nakon odlaska iz Sarajeva, igrao je u Južnoj Koreji (Busan Ipark), Norveškoj (Haugesund), Tajlandu (Pattaya United), Gruziji (Dinamo Batumi), Egiptu (Smouha), Libanonu (Salam Zgharta), Indoneziji (Bhayangkara) i dva puta Hong Kongu (South China, Hong Kong Pegasus...

Kitchee je trenutno petoplasirana ekipa u Hongu Kongu i nakon šest kola ima deset bodova.

Top Komentari

Adnanos
Obiso citav svjet. Dok drugi placaju velike pare da obidju svijet ovome se placa da to uradi. Svaka cast
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi