Baka Slišković: Ne iznenađuju me naručeni tekstovi, navikao sam na to

Javio se iz Pescare za SportSport.ba

Baka Slišković: Ne iznenađuju me naručeni tekstovi, navikao sam na to · Ekskluzivno

Mnogobrojni natpisi i tekstovi koji su jučer preplavili pojedine medije i koji su ponovno aktualizirali priču oko smjenjivanja Blaža Sliškovića Igorom Štimcem ponukali su nas da potražimo aktualnog trenera HŠK Zrinjskog kojeg smo uhvatili na odmoru u italijanskoj Pescari. 

Blaž je ekskluzivno za SportSport.ba pričao o svemu što se piše i provlači kroz medije već neko vrijeme. Pozvali smo Blaža Sliškovića na njegov broj i javio nam se iz Pescare, dok se, kako kaže, izležavao na plaži.

Jučer se pojavila informacija koju je lansirao jedan bosanskohercegovački portal o Vašem razlazu sa Zrinjskim i dolaskom Igora Štimca na Vaše mjesto. Imate li ikakav komentar na to?

"Ne iznenađuju me naručeni tekstovi, navikao sam na njih, tako da ovaj tekst govori samo koliko je to mali portal, odnosno sam novinar koji je to napisao. Hšk Zrinjski se već odavno sa svojim priopćenjem očitovao kada su me i tad pojedini portali i lobiji smjenjivali i kada sam suprotno očekivanjima dobio potporu uprave i kluba i uspio napraviti što sam napravio.

U tekstu se za Vašeg nasljednika spominje Igor Štimac?

"Šta da vam kažem?! Zaista bi mi bila velika čast da osoba koja odnedavno učestvuje u realityju, trener sa pregršt osvojenih trofeja, netko tko je uspio u najkraćem roku da napravi veliki uspjeh, tj. ulazak iz 1. u 2. ligu u dva navrata u dvije različite zemlje dođe u klub koji nema takve uspjehe. Siguran sam da se neće naljutiti što ga ovoliko hvalim jer sve što sam rekao su činjenice za razliku od njegovih laži i obmana. Ne može mu se osporiti da je veliki orator, ali samo kad govori istinu i tu istinu potkrepljuje činjenicama".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dakle u ovom trenutku nema govora o vašem razlazu sa Zrinjskim?

"Uskoro se vraćam sa odmora, tada ćete znati da li ostajem u Zrinjskom ili ne. Sve u svoje vrijeme". rekao je Blaž Slišković u ekskluzivnom razgovoru za SportSport.ba povodom nedavnih medijskih natpisa.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi