Slišković: Vjerujem da ćemo pokazati pozitivnije lice

Široki dočekuje Olimpic

Slišković: Vjerujem da ćemo pokazati pozitivnije lice

 U 27. kolu Premijer ekipa Širokog Brijega će na Pecari ugostiti Olimpic. 

Na Pecari su svjesni da više nemaju pravo na kiks, ukoliko žele osvojiti titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

"Utakmica sa Olimpicom je kao i svaka druga prvenstvena. Imperativ je pobjeda ako želimo ostati do samog kraja u utrci za prvog mjesta. S psihološke strane moramo biti maksimalno spremni na veliku borbu jer Olimpic će pokušati igrati otvoreno i neće doći da se brani. Očekuje nas teška utakmica", rekao je Slišković i dodao:

"Nadam se da su igrači u ovih nekoliko dana nakon utakmice protiv Čelika shvatili u čemu su griješili i naučili nešto iz toga. Vjerujem da ćemo protiv Olimpica pokazati jedno sasvim drugo i pozitivnije lice, te odigrati mnogo bolje nego u prošloj utakmici".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.