Slišković: Zasluženo smo slavili

Zrinjski pobijedio Krupu

Slišković: Zasluženo smo slavili

Ekipa Zrinjskog u okviru 5. kola Lige za prvaka BiH minimalnim rezultatom savladala je u gostima Krupu.

Mostarci su od samog starta krenuli ofanzivno s namjerom da što prije postignu gol, no otpor Krupe su uspjeli slomiti tek u 47. kada je za vodstvo Zrinjskog pogodio Nemanja Bilbija. To je ujedno bio i jedini gol na današnjoj utakmici.

"U utakmicu smo ušli otvoreno, imali smo u prvom poluvremenu par kvalitetnih prilika, no naši igrači su loše reagovali. Također, i u nastavku smo igrali ofanzivno s namjerom da što prije zabijemo gol, a iako nam se to posrećilo nakon greške domaćih, ova pobjeda je zaslužena. Domirali smo tokom cijele utakmice", kazao je, između ostalog, Slišković nakon utakmice.

Zrinjski tako nastavlja voditi borbu za osvajanje nove titule.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ko god na kraju postane šampion, sigurno neće biti nezasluženo. I mi i Željezničar smo imali uspona i padova, no vidjet ćemo ko će igrati kvalitetnije u preostalih pet kola. Sve u svemu, za nas je ovaj današnji trijumf od velike važnosti u borbi za ostvarenje cilja."

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi