Slišković: Želimo ići do kraja i nije važno što već sada igramo protiv Sarajeva

Oglasio se trener HŠK Zrinjski

Slišković: Želimo ići do kraja i nije važno što već sada igramo protiv Sarajeva

Endin Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine igraju protiv FK Sarajevo.

Izvlačenje parova održano je danas u prostorijama NSBiH, a volja žrijeba bila je takva da ćemo u četvrtfinalu gledati veliki okršaj između Sarajeva i Zrinjskog.

Trener mostarskog kluba izjavio je da trenutno razmišljaju o meču Premier lige koji igraju ovog vikenda, te da će tek onda lagano početi misliti o utakmici Kupa BiH protiv Sarajeva.

"Nije nikakva floskula kada kažem da nam je sada u fokusu isključivo derbi u nedjelju, ali ako u Kupu imamo ambicije otići do kraja, kao što imamo, onda nije toliko važno što smo već u četvrtfinalu za protivnika dobili Sarajevo", rekao je Slišković, te dodao:

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Jasno da je bilo puno lakših protivnika u ovoj fazi takmičenja, ali ne čini se realno da do trofeja možemo doći bez utakmica protiv Sarajeva i Širokog Brijega".

Prvi meč igra se 27. februara na Koševu, dok se revanš utakmica igra u Mostaru 13. marta.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Analiticar
Blaz Sliskovic nije neki poseban strucnjak ali je puno bolji od Husrefa Musemica i mislim da je to prednost Zrinjskog. Mogli bi Mostarci rijesiti pitanje pobjednika vec u prvom susretu na Kosevu.
0 3
Šulc
Jebo te Sliskovic u zicigu.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi