Slišković: Znali smo šta nas čeka

Zrinjski prošao nakon penala

Slišković: Znali smo šta nas čeka

E. Čaušević

Fudbaleri Zrinjskog nakon penala pobijedili su večeras Krupu i plasirali se u četvrtfinale Kupa BiH.

Plemići su uspjeli nekako da se domognu narednog kruga ovog takmičenja iako je Krupa bila blizu iznenađenja. Na kraju domaći su imali više sreće u izvođenju penala i tako su osigurali mjesto u četvrtfinalu.

Nakon meča trener Zrinjskog, Blaž Slišković, izjavio je da nisu ni očekivali lagan meč, te da je s razlogom večeras izveo na teren kombinovani tim.

"Nismo očekivali lagani meč. Odmarali smo neke igrače i isprobali ove ostale da vidimo čime raspolažemo. Primili smo gol nakon čiste greške pomoćnika jer nije vidio ofsajd. Penali su lutrija i imali smo više sreće. Naš cilj je ispunjen i sada se okrećemo narednom meču protiv GOŠK-a u Gabeli", rekao je Slišković.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti