Sloboda bez petorice igrača u Janji

Tuzlanski klub oslabljen

Sloboda bez petorice igrača u Janji

Danas su na rasporedu utakmice šesnaestine finala Kupa BiH. 

Voljom žrijeba je odlučeno da će Sloboda gostovati u Janji kod Podrinja, a u ovom meču tuzlanski klub će biti oslabljen neigranjem kapitena Zajka Zebe. 

Zbog problema sa glavoboljom i povraćanjem Zeba je završio u bolnici gdje je sinoć primio infuziju, tako da nije u stanju odigrati utakmicu u Janji. 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Od ranije je poznato da će pošteđen biti golman Kenan Pirić, dok će zbog tri žuta kartona iz prošle sezone susret protiv Podrinja propustiti još Ivan Kostić, Nemanja Stjepanović i Samir Merzić. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi