Sloboda bez većih problema savladala ekipu Mladosti
Sigurna pobjeda domaćih fudbalera

8. kolo Premijer lige BiH za pionire

Sloboda bez većih problema savladala ekipu Mladosti

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

U okviru 8. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za pionire na Tušnju su se sastale ekipe Slobode i Mladosti. Na kraju ubjedljivu pobjedu slavili su domaći fudbaleri rezultatom 4:1(2:0). 

Odlično su krenuli popularni "crveno-crni" i nakon sjajne akcije u 11. minuti Dino Suljić je pogaodio za 1:0. Nastavili su da napadaju domaći fudbaleri, pa su preko Ali Mahmuda u 29.minuti udvostručili vodstvo na 2:0.

Ujedno je to bio rezultat prvog poluvremena.

U nastavku susreta vidjeli smo još tri gola. Na 3:0 povisio je u 40. minuti Ensar Mešić, da bi u 58. ponovo isti fudbaler pogodio i postigao svoj drugi gol na ovom susretu za visokih 4:0.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

Počasni gol za Mladost postiže Salih Hadžić u 68. minuti i postavlja konačni rezultat ovog susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi