Bez golova u duelu Slobode i Borca
FOTO: E. Dindić

Remi na Tušnju

Bez golova u duelu Slobode i Borca

H. Zilić

U posljednjem 33. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu, novi prvaci Borac iz Banja Luke remizirao je u Tuzli protiv domaće Slobode rezultatom 0:0.

Utakmica u Tuzli počela je otvoreno s obje strane.

U devetoj minuti Dženis Beganović je imao šansu za domaće, a tri minute kasnije Borac prijeti preko Vranješ, no Kukić odlično brani.

U 28. minuti nova uzbuđenja pred golom gostiju. U prilici je bio Husejinović, ostalo je 0:0. I Vranješ je imoa novu priliku u 30. minuti, ali mreže su ostale da miruju do kraja prvog poluvremena.

Nastavak bolje otvaraju gosti.

Vranješu se nije dalo da spotigne pogodak u ovoj utakmici. U 48. minuti bio je u dobroj prilici, međutim golman Kukić ponovo izlazi kao pobjednik.

Oglasi

Pet minuta kasnije šansa za Slobodu, sigurna reakcije odbrane Borca. U 65. minuta još jedna prilika za goste, na semaforu je ostalo 0:0.

Nakon toga mirniji period igre, a do kraja nije bilo previše prilika i ostalo je 0:0.

SLOBODA - BORAC 0:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda: Kukić, Dvedžić, A. Beganović, Husejinović, Dž. Beganović, Maksimović, Osmić, Mišković, Saletović, Ilić, Mujagić.

Borac: Lakić, Kujundžić, Uzelac, Pikanjić, Dujaković, Tahrić, Bosančić, Čavić, Vranješ, Milojević, Borovčanin.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

2323
I ova dogovorena...Cim Zizovic nije htio dati komentar svima jasno....jos pamti sta su mu uradili na Gradskom...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi