14

Komentari (14)

Slobtz77
Mislim da će policija reći svoje ,ali neki ne odgovorni pojedinac je bacio samo jedan kamen ,a to što su došli da provociraju odmah plus trener Damjanović napada dijete i onda se žali i priča gluposti čuj 2:2 pa trebali ste dobiti 3 komada nego ste imali sreće.Sretno u kantonalnoj tamo vam je i mjesto ...Ako ste uspjeli nas sa zapada dići onda se vidi kakvi ste.SRAMOTA!!!
Convict
Čega 3 komada pa ima da vas buše sarajlije i hercegovci sve po 5 komada.
kurjak
Nemoj nikad tuzlaku prijetiti, da podsjetim te zeničane jer oni nisu imali te probleme oni su uživali dok su očevi,dajdže,amidže i ostali prijatelji i komšije borili se sa dva korpusa srbijanske vojske i otjerali ih duboko u Majevicu.Ako vi mislite da su samo navijači oni što glasno navijaju vi nemate pojma.Oni što budu na zapadnoj tribini e njih se čuvajte.
Convict
Gdje ste vi sa zapad miševi samo pisete firauni sta mjesas rat i sport papagaju jedan sta je misu?
kurjak
@Convict Tebi neko opet drma kavez,smiri se jadan, dobićeš šećer.
AJDIN2000
Sta ste ocekivali od ciganije
mido1921
Oba kluba su sramota za svoje gradove. Zbog primitivnog ponašanja navijača, policije i samih predstavnika klubova, oba kluba nemaju nikakve rezultate. Krivicu prebacuju na druge a zbog svog malograđanskog ponašanja i jesu na margini.
rabodimis
Ma bravo.. kad im ti to kazes zvuci kao los vic.. Svaka cast Robijasima sto su platili kazne koje su napravili.. A Tuzlaci "nek kamenuju" svoje politicare i gradske vlasti za srktost i kriminal.. deset puta bi im pametnije bilo da se zabave oko svojih problema a ne da na gluposti trose vrijeme.. PS Svaki put kad sebe pogledas u ogledalu, ti vidis papka, malogradjanina i obicnog s*pka.. Nemoj to nikad zaboravit.. ;)
Slobtz77
Imaju Sarajevo Željo Borac Zrinjski....MRŠ
user1687016614
Zabrinjava zadnji pasus teksta gdje novinar navodi da su zenicani iznijeli svoju verziju price,kao da poziva na sumnju u sam čin kamenovanja,kao i slabu organizaciju utakmice;da se desilo nešto mnogo lošije i da je neko od igrača povrijedjen čitali bi tragične članke po sportskim forumima…gospodine novinar uz svo dužno poštovanje morate malo analizirati širinu vašeg obraza!
Brotherze
ne zovu se dzaba fukare, a evo i klub im je isti
Slobtz77
Kako se vi zovete Robijaši i Kpz taman blizu vam je?
Convict
Jos pisu po portalima kao da nisu oni fukare napali da nisu mozda ultrasi dosli u tuzlu firauni jedni pravi olosi,u pekamado kad dođu sagnu glavu ko nojevi.
Gifron1
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.