Sloboda golom Tabakovića savladala Zrinjski

12. kolo Premijer lige BiH za pionire

Sloboda golom Tabakovića savladala Zrinjski

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

U okviru 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za pionire na Tušnju su se sastali Sloboda i Zrinjski. Domaći fudbaleri nakon velike borbe ostvaruju pobjedu rezultatom 1:0 (0:0).

U prvom poluvremenu domaći fudbaleri imali su više od igre, ali nisu uspjeli da pronađu put do mreže gostiju iz Mostara. Tako je nakon prvog poluvremena rezultat glasio nepopularnih 0:0.

Tek što je počelo drugo poluvrijeme domaći fudbaleri dolaze u vodstvo.  Nakon jedne sjajne akcije Slobode Adnan Tabaković pogađa mrežu gostiju u 37 minuti susreta. Do kraja bilo je još prilika i sa jedne i sa druge strane strane ali rezultat je ostao nepromjenjen.

Ovom pobjedom izabranici Nedima Omerovića pretekli su današnje protivnike na tabeli, te nakon ovog kola zauzeli 4. mjesto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi