Sloboda i Široki Brijeg remizirali na Tušnju
Pionirska selekcija Slobode i pored bolje igre na kraju nije uspjela da savlada vršnjake iz Širokog

17. kolo Premijer lige BiH za pionire

Sloboda i Široki Brijeg remizirali na Tušnju

E. Dindić

U 17. kolu Premier lige Bosne i Hercegovine svoj susret odigrali su pioniri Sloboda i Široki Brijeg. Na kraju nije bilo pobjednika a rezultat je glasio 1:1 (0:0). 

Domaći fudbaleri bili su bolji protivnik u prvom poluvremnu, ali mreže obje ekipe ostale su netaknute. Rezultat nakon prvog poluvremena glasio je nepopularnih 0:0.

Nastavak susreta donosi nešto otvoreniju igru obje ekipe, gdje gosti dolaze prvi do vodstva. Igrala se 44 minuta kada je Marko Brekalo iz jedanesterca pogodio za vodstvo.

Sloboda je poslije primljenog gola  krenula  na sve što im se isplatilo u sudijskog nadoknadi kada je Harun Dudić pogodio za poravnanje. Imali su domaći još par prilika poslije toga, ali rezultat je ostao nepromjenjen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi