Pioniri Slobode rutinski savladali Tuzla City
Stefan Čonjić u duelu sa odbranom Tuzla Cityja

Nova pobjeda izabranika Almira Hukića

Pioniri Slobode rutinski savladali Tuzla City

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

U okviru 9. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za pionire svoj susret odigrali su Sloboda i Tuzla City. Na kraju rutinsku pobjedu slavili su domaći fudbaleri rezultatom 2:0(1:0).

Domaći fudbaleri od prvog minuta pritiskali su Tuzla City, te u 5. minuti uspjeli da dođu do vodstva.

Nakon jedne dobre akcije domaćeg tima pogodio je Ajdin Beganović. Do poluvremena još smo vidjeli par prilika pred golom gostiju, ali do promjene rezultata nije došlo.

I u nastavku susreta dominirali su fudbaleri Slobode, međutim vidjeli smo samo jedan gol. U 70. minuti Tarik Hasanović je pogodio za 2:0 što će se ispostaviti i konačan rezultat ovog susreta.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-15:

Izabranici Almira Hukića nakon nove pobjede ponovo su se priključili gornjem dijelu tabele, gdje će voditi žestoku borbu za naslov najboljeg u ovoj kategoriji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi