Sloboda i Tuzla City podjelili bodove na Tušnju

4. kolo Premijer lige BiH za pionire

Sloboda i Tuzla City podjelili bodove na Tušnju

Emir Dindić, foto: Emir Dindić

U okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za pionire na Tušnju su se sastale ekipe Slobode i Tuzla Cityja. Na kraju nakon velike borbe rezultat je glasio 1:1 (1:1). 

Počelo je odlično s obje strane, a prvi do vodstva dolaze gosti. Nakon jednog prekida mrežu Slobode pogađa Kasim Sejdinović, a igrala se osma minuta. Samo dvije minute kasnije crveno-crni nakon prekida poravnavaju na 1:1.

Mrežu Tuzla Cityja za poravnanje pogodio je Haris Hasanović. Ujedno to je bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku više od igre imali su domaći fudbaleri, dok su gosti čekali svoju priliku iz kontre. Vrijedi istaći golmana Tuzla Cityja Osmana Hamzića, koji je sjajno intervenirao u par navrata i spasio svoju ekipu poraza.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Rezultat se do kraja nije mijenjao, čime sigurno mogu biti zadovoljniji gosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi