Sloboda i Zvijezda 09 odigrali susret bez pobjednika

2.kolo Premijer lige BiH za kadete

Sloboda i Zvijezda 09 odigrali susret bez pobjednika

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 2.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za kadete, na Tušnju su se sastali domaća ekipa Slobode i ekipa Zvijezde 09 iz Bijeljine. Na kraju susret je završen 1:1(0:0). 

Prvo poluvrijeme igralo se dosta čvrsto sa obije strane. Nije bilo izglednih prilika, pa je nakon prvog poluvremena rezultat glasio 0:0.

U nastavku susreta vidjeli smo dva gola. Prvo je Sloboda povela golom iz penala u 76.minuti. Precizan je bio Bakir Hukić. U nastavku susreta kada su svi na stadionu očekivali tri boda za Slobodu, Mirza Tursunović šalje loptu u vlastitu mrežu i poravnava rezultat na 1:1.

Do kraja susreta nije bilo prilika, te podjela bodova je možda i najrealniji ishod ovog susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi