Kadeti GOŠK-a nakon dva mjeseca  uzeli bod na Tušnju

31.kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine za kadete

Kadeti GOŠK-a nakon dva mjeseca uzeli bod na Tušnju

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 31.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za kadete na Tušnju su se sastali ekipe Slobode i GOŠK-a iz Gabele. Na kraju  susret je završio rezultatom 2:2(0:2). 

Gosti  iz Gabele koji su do ovog susreta imali samo jedan bod na svom kontu odigrali su fantastično prvo poluvrijeme. Poveli su gosti autogolom Malagić Samira u 10.minuti. Nakon početnog vodstva krenuli su još žešće pa je Tunjić Mato u 16.minuti udvostručio vodstvo ekipe iz Gabele. Ujedno to je bio i rezultat prvog poluvremena.

Probudili su se domaći fudbaleri u nastavku pa su u 51.minuti preko Trakić Azura smanjili na 1:2. Redale su se poslije gola popularnih crveno-crnih prilike i sa jedne i sa druge strane, ali golova u mreži nije bilo sve do 72.minute kada Muratović Asim poravnava na 2:2. Do kraja se rezultat nije mijenjao pa je nakon zadnjeg sudijskog zvižduka rezultat ostao nepromijenjen.

Jedno je sigurno ovim bodom zadovoljniji su gosti koji su svoj jedini bod do sada osvojili prije dva mjeseca u srazu protiv Viteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti