Sloboda nakon preokreta pobijedila Velež

Pripremni meč u Fojnici

Sloboda nakon preokreta pobijedila Velež

E. Čaušević

Fudbaleri Slobode danas su u prijateljskom meču u Fojnici savladali Velež nakon preokreta sa 2:1.

Današnju utakmicu mnogo bolje otvorili su igrači Veleža koji su već u devetoj minuti uspjeli da povedu sa 1:0. Ojeda je fantastično šutirao sa 20-tak metara i pogodio same rašlje golmana Zogovića koji je paradom uspio samo da uljepša majstoriju igrača Veleža.

Sloboda je nakon primljenog gola krenula veoma ofanzivno, a dvije minuta kasnije dobru šansu je imao Smajić, ali je šutirao pored gola. Ipak, u 24. minuti tuzlanski klub je poravnao na 1:1 kada je Livančić zatresao mrežu Rođenih.

Samo pet minuta kasnije Tuzlaci su stigli do potpunog preokreta. Sloboda je odigrala odličnu akciju, a na kraju je Smajić pogodio za 2:1 i preokret svoje ekipe. S ovim rezultatom otišlo se na odmor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U nastavku utakmice nismo vidjeli mnogo uzbuđenja u utakmici koja se igrala u Fojnici. Većinom se igralo na sredini terena, a obje ekipe su tek udarcima iz daljine pokušale doći do gola. Na kraju je ostalo 2:1 za ekipu Slobode.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

cajdras
Slucajno se zadesi u Fojnici i pogledah utakmicu.Velez bolji 3 puta od Slobode koja je kao prvoligas.Onda je Velez Bundes ligas za njih.Strasna mlada ekipa koja je probala neke postavke i sheme za nastavak prvenstva.
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi