21

Komentari (21)

user1610286185
Vico prekidaj prvenstvo hahaha. Bravo kraljevi nasi
Jakako
Bravo za slobodu.
Tomas_Danijel
Apsolutno sam za to da ukoliko ima adekvatnih dokaza za "štelu" da se to i najstrožije kazni. Najčešće su to ipak, na opštu žalost mnogih, zapravo samo ljudske greške, kojih je bilo i u najvećim ligama svijeta, a kamoli kod nas. Igrom slučaja, prva utakmica koju sam pogledao u PLBiH je bila upravo ta u Bijeljini i kad sam vidio penal koji je suđen odmah sam se grohotom nasmijao.. Od tog momenta imam isto mišljenje za ligu, a to je da me boli penis za istu.. Ne okrećem ja na nacionalno, nego baš suprotno, kompletna federacija osudjuje više klubove iz RS nego obratno i to pogotovo intenzivno kako je Borac uzeo titulu? Reci mi pored Veleža i Borca ko je još zaslužio titulu? Ekipa koja moldavskom nekom timu ne može gola zabiti a imali su fazon 11 bodova prednosti na polusezoni i sve što je valjalo prodali? Najbolji strijelac ekipe prodan na polusezoni? Borac ekipa sa najviše datih golova prošle godine bila..
Tomas_Danijel
@mostar2019 nisam gore mogao odg, pa evo ovako drug.
mido1921
kurjak
@mido1921 Da znaš da jeste.Sudija nije napravio vala nijednu grešku.
Tomas_Danijel
Nije klub iz RS pobjedio pa niste ni vidjeli greške.. Bar 2 situacije je sviran ofsajd za Tuzlu, a ofsajda nije ni bilo.. Sportski pozdrav.. Tuzla mnogo bolji rival bila u ovom meču!
Tomas_Danijel
Ako misliš na ruku Klerismarija, ne znam, meni bi za tiket dobro došlo haha. Ovako generalno gledajući od nogu pa u zemlju pa u ruku, neodlučan sam u toj situaciji ostao..
fukaraslana
Samo jako svaka cast momci
ghast0
CASIO
user1585252255
Samo Slobodaaa !!
GoonerKix
Žižović je doktor! Nadam se da nece dugo napustit Slobodu, a ništa me ne bi čudilo ako ode na polusezoni ?
samoLagano
Nadam se da ce Sloboda napokon proraditi ove sezone i da se i evropa pokusa napast da Tuzla dobije klub kakav zasluzuje
nedim1996
Bravo Sloboda, nek ste dobili ove vicine bandite
Tomas_Danijel
Sve što nije iz Federacije se naziva banditom, hahaha, jadan li si drug...
ghast0
Kad se dokaže suprotno, onda ćemo prestati govoriti.
Tomas_Danijel
Kad se dokaže da gospoda iz federacije, barem što se sportskog navijačkog kadra tiče, ne spada pod kategoriju monogoloidnih primata, koji gledaju samo utakmice klubova iz RS i javno osuđuju (iako počesto i nema potrebe za istim), bilo kakav potez, a na svoje poteze žmire misliš? Jučer se proziva opet Borac i Vićo, izmišlja se neki jedanaesterac, sudija gotovo kompletno fer i korektno odsudio meč, klub iz Federacije ne uzme sva 3 boda (nisu ni zaslužili, statistički), odmah se skače kriv je savez kriv je sudija. Nije dat crveni Vojinoviću? Nije sviran penal? A da možda Bojo nije trebao dobiti crveni za očigledno hvatanje Begića za vrat? Nakon toga, 20min poslije isti Bojo daje gol? Pa de malo braćo, krenite i od sebe.. Ovamo čovjeka hvata direktno pred svima za vrat, a vi skačete 50minuta kasnije kad Vojinović isto vidno (makar preko malih ekrana) udara čovjeka, potpuno zaslužen žuti karton, ali lopta tad nije bila ni u igri, ne sudi se ni penal za to, a kamoli crveni karton jer je onaj pao ko pokošen, a o intenzitetu prekršaja da ne pričam.. 1 šut u cijeloj utakmici i to neka frljoka koja je upala u gol i odmah gledate da krivite savez i sudije, smiješno. Momci su predobro odigrali (na željin podmladak msm), kao i danas igrači Tuzle, ono što je loše je mentalitez njihovih sljedbenika, čije su 3 sastavne riječi fudbalskog vokabulara "Vićo", "sudije", "rs", pa de malo krenite od sebe, svoje dvorište gledajte prvo..
mido1921
Nisu oni vicini nego borac.
vence
dakle, "i ako nema pocesto potrebe za tim" priznajes da ima situacija kad se tako ocigledno stima? dalje, uhvatio ga za, vrat on njega glavom pokusao udariti ili obojici ili nikome, a samo je Bojo dobio zuti.. a pussy mala, ne spominjes udaranje Vujovica, Vukovica il kako vec koljenom malog Drinu, lakat Vranjesa prije toga nez kog igraca, msm da je br 15.. i to obojice kad nihe bili lopte ni blizu? Naravno, to nisi vidio.. ne navijam za zelju, ne gotivim ih.. isto me zalibo racku i za Borac.. al gledaj realno a ne izmisljaj..
Tomas_Danijel
Ja to ne zovem štimanjem, jer je ljudski pogriješiti. Ne zanima me konkretno naša liga (da zovem je našom a živim u rs odnosno bih), toliko da me boli ona stvar da li je bio ofsajd ili ne. 3 do 4 ofsajda evo na ovom meču Rudara su svirana a nisu bila. Da li je to znak da ja trebam nekome da pominjem majku, da pominjem savez i slično? Nikada niste pogriješili u svome poslu? Pa onaj ko je igrao fudbal na našim prostorima zna da je 99% sudija ktiv kad se izgubi utakmica, samo to je zanimljivo poimanje kad se igraju niže lige, ali da se hvata neko odmah za sudiju u premijer ligi bih, smiješno. Begić mu prilazi da mu kaže da smiri malo doživljaj, a ovaj ga hvata rukom pa onda sklanja ruku i guraju se glavom, tkd nije Begić inicirao kontakt, ne tripuj se.. Jesi li slijep, vidiš da sam pomenuo i udarac Vojinovića? Pročitaj komentar do kraja, ukoliko si dovoljno pismen pa znaš sva slova.. Jedini ovdje ko tripuje i izmišlja neke nepostojeće štele su u 90% ljudi koji pripadaju entitetu FBiH, hoće li klub iz RS moći i jedan bod uzeti a da se ne pomene savez ove godine? Ćutali ste 10 godina, sad miševi opet izašli iz rupe, nije dozvoljeno klubu iz sopstvene države, a ukoliko nije iz federacije da uzme bodove ili ne daj bože osvoji ligu i tuče kluž, dok klub iz federacije ne može gol moldavskom klubu zabiti.. Smiješni ste, a u neku ruku i jadni.. Sportski pozdrav....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti