Promijenjen termin utakmice između Slobode i Širokog Brijega

Potvrdili iz NFSBiH

Promijenjen termin utakmice između Slobode i Širokog Brijega

E. Oštraković

Kao što je već poznato, 31. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine biti će odigrano od petka do ponedeljka.

Kolo otvaraju Sloga Meridian i Zrinjski u petak od 17 sati, a utakmica se igra u Doboju, dok će istog dana biti odigrane još dvije utakmice.

Naime, Velež će na svom terenu dočekati ekipu Igmana, a ova utakmica igra se od 18 sati. Posljednja utakmica u petak jeste gradski derbi između Željezničara i Sarajeva sa početkom od 20 sati.

U subotu je na rasporedu samo jedna utakmica i to ona u borbi za opstanak u ligi između Leotara i Tuzla Cityja koja se igra u Trebinju.

Zanimljivo je to da iako je ovo jedina utakmica tog dana, neće biti TV prenosa utakmica što je ostavilo bh. javnost u velikom čudu.

Dan kasnije, u nedelju na rasporedu je utakmica između Posušja i Borca, a kolo zatvraju Sloboda i Široki Brijeg utakmicom na Tušnju.

Iako je prvobitni termin ove utakmice bio 20 sati, to se sada promijenilo, te će utakmica biti odigrana sa početkom od 17 sati.

"Utakmica 31. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine između Slobode i Širokog Brijega koja je prvobitno bila zakazana za 20:00 sati, 15.05.2023. godine, će biti odigrana tri sata ranije u 17:00 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč će biti odigran na stadionu „Tušanj“ u Tuzli uz direktan prenos na Moja TV", objavili su iz NFSBiH.

Utakmica je ovo koja je jako bitna za obje ekipe, a posebno za domaći tim koji se bori za opstanak u ligi.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi