Sloboda suspendovala Sulejmana Krpića
Krpić tvrdi da je slobodan igrač od januara ove godine, dok s Tušnja poručuju da ima važeći ugovor

Nije došao na pripreme

Sloboda suspendovala Sulejmana Krpića

E. Čaušević

Sulejman Krpić je nakon završetka prvog dijela sezone u Premijer ligi BiH od Slobode odlučio da napusti klub i istakao je da je on slobodan igrač od početka 2018. godine.

Krpić je prije nekoliko sedmica izjavio da se ne planira vraćati na Tušanj i istakao je da nema važeći ugovor sa Slobodom, te da je on sada slobodan fudbaler. Međutim, prvi čovjek tuzlanskog kluba Senad Mujkanović ekspresno je to demantovao, te je poručio da Krpić ima važeći ugovor s ovim klubom do kraja 2019. godine.

U Tuzli se trenutno održava Skupština tuzlanskog kluba na kojoj je tema bio i Sulejman Krpić. Mujkanović je izjavio da je Krpić suspendovan od strane kluba jer nije došao na početak priprema za nastavak prvenstva iako sa Slobodom ima važeći ugovor.

Podsjećamo, Krpić već ima na stolu nekoliko ponuda, a interes je pokazao i zenički Čelik koji želi u svoje redove dovesti iskusnog napadača kako bi izborili opstanak u društvu najboljih.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi