5

Komentari (5)

Još niste ni poslije skoro 30 godina iza rata skužili što ste došli u situaciju gdje ste.Pljujete po pogrešnim ljudima,nisu krivi igrači ili treneri što su limitirani.Krivi su oni koji su ih doveli i napravili ovakvu strukturu kluba.Jer nemate para za kupiti prave igrače.A nemate ih jer vam ulica vodi klub.Zar ste mislili da će neko ko ima para i hoće ući u klub davati pare a drugi,nesposobni koji ih nemaju i nisu stvorili te pare će raspolagati sa njima i voditi klub?Pa tako ne razmišljaju ni djeca u prvom razredu osnovne škole.Opet ćete imati rezultate kao što ste ih i imali kad vam klub bude vodio onaj koji daje pare.Do tog trenutka dok se to ne dogodi,vi ćete u Federalnu ligu a Gabela u Premijer!
user1659354598
Pisao sam prije mjesec dana da ste ogromnu gresku napravili tjeranjem Jahica koji je sve znao sto se Slobode tice a dovedete nekog trenera koji je bio ime u fudbalu a kao trener je pocetnik i uci se na vama,i to je vasa najveca greska,on ce na kraju sezone otici ,imace u SV da je vodio Slobodu a vi cete nazalost ispasti,probajte se trznuti ima jos da se igra ali vrlo tesko da mozete ostati u ligi.Steta je velika i zao mi je Slobode ali sami ste krivi.TM87
Alfred
Šećo, krv ti ****m nesposobnu!
Mustafa
A sta je ocekivala ta skupina nesposobnih debila ciji " fudbal" lici na bezglavu trku krda goveda? Treba da ih hvalimo sto su spavali na terenu i 90 minuta nosali muda po ternu dok je protivnik igrao i stvarao sanse? Sloga je imala posjed lopte 70% i pet stopostotnih sansi a mi ni jedne prave! Levati kopacke na klin i na njivu niste vi za fudbala ni vi niti vas bajni " trener" cenifar iz Cro kao ni ta skupina debila koja se zove upravom nase svetinje. Vi ste veceras definitivno sahranili nasu Slobodu. Mars svi u PM sikter stoko NAPOLJEEE!
user1679304057
Ovo su dva ona mag..ca Secerbegovica unistili klub svetinju ta dva nesposobna su nas izbacili u 1 fed ligu . Treba obojici zabraniti dozivotno ulazak na Tusanj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.