17

Komentari (17)

fukaraslana
Bulle
Dobra utakmica, još da je na dobrom travnjaku bilo bi još bolje,dosta trke, borbe...sudija solidan.
kurjak
E šta rade sudije u ovoj PL,ovo je neviđeno.
Tuzla_1987
Navijac sam Slobode i sve vise sam siguran da se jednim dijelom navlacilo TCu a drugim dijelom da sudija sam po sebi ne zna sudit…
kurjak
@Tuzla_1987 Najmanje dva žuta kartona je dao pod pritiskom, u dvije situacije nije svirao prekršaj nad golmanom i stoperom Slobode što je moglo za posljedicu imati promjenu rezultata.Ne bi mu dao prolaznu ocjenu.
crnoicrveno
@kurjak sumnjiv je i go plasticara, krpic je ja mislim bio u ofsajdu
Tuzla_1987
Ma samo realan treba bit ovo je bod ko kuca…Kad pogledamo ulaganje nase i mogucnosti naspram njihovih ovo je MashAllah
Tuzla_1987
Bulle
Nije bio drug vidi se na usporenom prilikom šuta iza Slobodine 3 ojke de došao Krpić, i ja sam na prvu mislio al dobro se vidi.
velez mo
kurjak,Jeste li bili bolji danas,nisam gledao utakmicu.Sloboda izgleda dobro.
K79
@shzlo papak jedan nije zvijezda ubila tuzlansku mladost nego 4S i kokarda cetnicka , dosadni ste stim komunjarama cim se sloboda spomene a Putin ?! o čemu ti jarane !? jesi dobar ?! sto se tiče Srebrenice upravo je Tuzla i spasila najviše tog jadnog naroda i zahvaljujući Tuzli sad i imaju svoj klub i neka ih nikome oni ne smetaju nama komunjarama pogotovo !
K79
realno neriješeno , teren ko i obično los, to je to LP
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.