Sloboda u Antaliji nadigrala Metaloglobus

Viđena su tri pogotka

Sloboda u Antaliji nadigrala Metaloglobus

S. Mlaćo

Sloboda je danas u Antaliji odigrala novu provjeru. Rival Tuzlaka bio je rumunski Metaloglobus Bukurešt, a na kraju je završilo 2:1 za Tuzlake.

Sloboda je danas u Antaliji odigrala novu provjeru. Rival Tuzlaka bio je rumunski Metaloglobus Bukurešt, a na kraju je završilo

Sloboda je meč počela u sastavu: Lakić, Beganović, Uzelac, Marinković, Salihović, Herić, Hajdarević, Bekić, Smajlagić, Husejnović, Smajić.

Prvu pravu šansu imali su gosti, nisu se najbolje snašli i ostalo 0:0.

Pet minuta kasnije uzvraća Husejinović, no bez promjene rezultata.U samom finišu prvog dijela zatresla se mrežu rumunskog tima. Strijelac je bio Edis Smajić.

Početkom drugog dijela bez uzbuđenja, da bi u 70. minuti Metaloglobus došao do izjednačenja.

U 83. minuti novi pogodak Tuzlaka. Ristić je odigrao dobro povratnu loptu za Mujagića koji je bio dobro pozicioniran i rutinski loptu smjestio u mrežu za novo vodstvo Slobode.

Prijateljska utakmica:

FK Sloboda - FC Metaloglobus Bukurešt 2:1

FK Sloboda: Lakić, Beganović, Uzelac, Marinković, Salihović, Herić, Hajdarević, Bekić, Smajlagić, Husejnović, Smajić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi