Sloboda u Kikačima razbila Mladost u prijateljskom meču
Sloboda je u obližnjim Kikačima u Kalesiji odigrala pripremni meč i bila je uvjerljiva, iako su šansu dobili i igrači koji ne igraju često u zvaničnim mečevima

Tuzlaci slavili s 5:1

Sloboda u Kikačima razbila Mladost u prijateljskom meču

E. Škorić, foto: E. Dindić

Nogometaši Slobode danas su u Kikačima s 5:1 pobijedili ekipu Mladosti u prijateljskom susretu.

Sloboda je bez većih problema protiv niželigaša iz Kikača stigla do pobjede u meču u kojem je trener Zlatan Nalić dao šansu brojnim igračima.

Povela je Sloboda golom Livančića u 28. minuti na asistenciju Terzića, da bi u završnici prvog dijela Čehajić izjednačio na 1:1.

Prije nego li će se otići na odmor, Vidović postiže novi gol za Tuzlake, koji na poluvremenu imaju 2:1.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sredinom drugog dijela Pirić je povisio na 3:1, a onda je Semir Musić u 72. minuti postigao četvrti gol za gostujući tim. Prethodno je Musić asistirao Piriću kod trećeg gola. Mujkić je u samom finišu postavio konačnih 5:1.

Sloboda za vikend gostuje u Bijeljini ekipi Radnika u pretposljednjem kolu prvog dijela šampionata, a prethodno su igrači dobili malo više odmora zbog reprezentativne pauze.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
Treba Slobodu prebacit u kantonalnu ligu i biće šampioni 100 %. Sve ekipe iz tog ranga porazbija.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi