Sloboda zakazala prijateljski meč protiv Mladosti

U utorak u Kikačima

Sloboda zakazala prijateljski meč protiv Mladosti

Fudbaleri Slobode nakon nešto laganijeg tempa rada i reprezentativne pauze nastavljaju pripreme za samu završnicu jesenjeg dijela BHT Premijer lige BiH.

Kako bi se što bolje spremili za predstojeće izazove, Tuzlaci su dogovorili i prijateljsku utakmicu koja će biti odigrana u utorak, a protivnik će biti ekipa Mladosti iz Kikača, što je potvrđeno i na klupskom sajtu. 

U proteklom periodu izabranici Zlatana Nalića odigrali su nekoliko prijateljskih utakmica u kojem su priliku uglavnom dobivali rezervisti te igrači iz omladinskog pogona, ali trener Zlatan Nalić u Kikačima će izvesti najjači sastav što će biti svojevrsna provjera za nadolazeću utakmicu 18. kola BHT Premijer lige BiH protiv Radnika.

Mladost iz Kikača trenutno se takmiči u 1. ligi TK gdje bilježi dobre rezultate, a kvaliteta ove ekipe najbolje dokazuje plasman u osminu finala Kupa BiH. Naime, Mladost je u završnici Federalnog kupa BiH savladala Budućnost iz Banovića te se u prvi put u historiji plasirala u završnicu Kupa BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, meč će biti odigran u utorak na stadionu Tom Cat Arena u Kikačima s početkom u 13:30 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije