Koje će utakmice Željo, Zrinjski i Sloboda odigrati pred praznim tribinama?
Kazna o suspenziji stadiona vjerovatno najteže pada Željezničaru kojeg, u poređenju sa Zrinjskim i Slobodom, čeka najteži protivnik

Disciplinska komisija NFSBiH izrekla kazne

Koje će utakmice Željo, Zrinjski i Sloboda odigrati pred praznim tribinama?

Disciplinska komisija NFSBiH danas je izrekla kazne Željezničaru, Slobodi i Zrinjskom koji će svoje sljedeće domaće utakmice odigrati bez prisustva publike.

To bi mogao biti najveći hendikep za Željezničar, koji će na praznoj Grbavici ugostiti ekipu Širokog Brijega, direktnog konkurenta u borbi za plasman u Evropu.

Zrinjski će Pod Bijelim brijegom ugostiti Krupu i tu utakmicu će tribine biti prazne, dok će Sloboda svoju kaznu 'ispucati' u domaćoj utakmici protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Sve tri utakmice igraju se u 19. kolu, koje je posljednje u jesenjem dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, osim suspenzija stadiona, tri kluba su dobila i novčane kazne i to Zrinjski 4.500 KM, Željezničar 2.000 KM te Sloboda 1.000 KM.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

vanja8
Hoce li sa te utakmice Željo objaviti izvjestaj o prihodu od prodatih ulaznica???
30 14
Bulwyf
Jebem vam obojici sve mrtvo i zivo
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi