Sloboda spremna dočekuje duel protiv Zrinjskog: U rosteru dva nova igrača
FOTO/VIDEO: E. Dindić

Održana press konferencija

Sloboda spremna dočekuje duel protiv Zrinjskog: U rosteru dva nova igrača

H. Zilić

Ritam srijeda-vikend očekuje nas u Premijer ligi Bosne i Hercegovine jer ima dosta zaostalih mečeva.

Jedan takav duel igra se sutra gdje će Sloboda u Banovićima dočekati ekipu Zrinjskog.

Plemići su favoriti u ovom duelu, ali u tuzlanskom timu spremni dočekuju sutrašnji duel.

Ekipa Slobode će biti pojačana i za dva nova imena to su iskusni Stojan Vranješ i Amer Bekić koji su registrovani.

Utakmicu protiv Zrinjskog na današnjoj pres skonferenciji najavili su pomoćnik u stručnom štabu Slobode, Adnan Osmanhodžić i prvotimac Kenan Delić.

"Još jedna utakmica u ritmu srijeda-vikend, nije lahko, dolazi nam najbolja ekipa u Bosni i Hercegovini, aktuelni prvak. Čestitamm im na uspjesima u Evropi i kako su predstavljali našu država. Sama riječ da su prvaci dovoljno govori o njihovom kvalitetu", rekao je Osmanhodžić i dodao:

"Ovaj ritam nam ne ide na ruku radi rostera igrača. Svaki treći dan utakmica, ali naši igrači su spremni, osim kapitena Jusića koji još nije oporavljen. Ne sumnjam da će naši igrači dati svoj maksimum da dođemo do pozitivnog rezultata. Roster nam je proširen za Vranješa i Bekića, to su veliki profesionalci i ne sumnjam da će se brzo uklopiti."

Riječ je imao i prvotimac Kenan Delić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče utakmice, dolazi nam najkvalitenija ekipa u državi. Imaju dobre pojedince, najboljeg napadača u ligi. Ne bojimo se nikoga, ako budemo pravi mislim d možemo ostvariti dobar rezultat po nas."

Duel Slobode i Zrinjskog igra se sutra (srijeda 7.9.2022.) sa početkom u 16 sati i 30 minuta.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1604155860
Idemo se nadigravati pa sta bude,ljudski je se nadati dobroj igri i rezultatu.Nadajmo se i korektnom sudjenju.SAMO S L O B.O.D A
3 1
Mustafa
Naprijed momci, idemo pobijediti taj Svinjski ! Nipošto se ne povlačite nego samo naprijed, ofanzivno, pametno i oštro ! Trebate zaustaviti tog smrada Bilbiju ! U kosti, cjepnite ga !
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi