Sloga iz Gornjeg Crnjelova uvjerljiva u novoj provjeri

Savladano i Podrinje

Sloga iz Gornjeg Crnjelova uvjerljiva u novoj provjeri

Sloga iz Gornjeg Crnjelova, trenutno drugoplasirani tim Prve lige RS, odigrala je sinoć i svoj treći pripremni meč.

Izabranicima Dragana Mičića protivnik je ovoga puta bilo Podrinje iz Mačvanske Mitrovice, a Sloga se na kraju pokazala kao znatno kvalitetniji tim i zasluženo slavila uvjerljivim rezultatom 6:1.

Po dva pogotka postigli su Aldin Šišić i Danijel Zlatković, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Davor Arnautović i Strahinja Macanović.

Narednu utakmicu Sloga igra već u subotu, ovoga puta protiv federalnog prvoligaša Orašja, a 21. februara planiran je put u Antaliji gdje će također biti odigrano nekoliko kontrolnih utakmica.

"Imat ćemo optimalan broj utakmica kroz koje ćemo ekipu dovesti na najviši mogući nivo za prvenstvene bitke", poručuju iz Sloge.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

U Prvoj ligi RS između prvoplasiranog Borca i drugoplasirane Sloge inače su tri boda razlike.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi