4

Komentari (4)

ElvirBolic
Blagojević zaslužio crveni 100% seslažem. Čudna utakmica, 13 žutih kartona, preokret iz 2 u 1, nešto je sumnjivo prosto ne mogu se oteti tom utisku.
Samsung
Koje 2 u 1 majstore, poluvrijeme je bilo 2:2
VelikiMislilac
Volim ovu našu ligu, kakva je god, naša je. I nekako mi je ovo realan fudbal, bez miljardi, ono sve u 5 deka, pa hrvi se, bori se. Suđenje se drastično popravilo, gledam ligu od 98. Ali brate što su mi počeli ić' na živce ovi neobjektivni, pristrasni i lažljivi igrači i treneri, to je čudo jedno. Penal za Slogu, Blagojević zaslužio crveni, namjerno igraču rukom skida loptu s glave, provuče se sa žutim. Hebibović namjerno svom snagom udara igrača s leđa pa nastavlja da hoda za njim i unosi mu se u facu, što je za čisti crveni i opet se provuče sa žutim. Da bi na kraju trener Igmana rekao da on kao neće da komentariše suđenje, sve ste vidjeli, aludirajući da su oštećeni. I to se često dešava. Najrealniji čovjek lige je Amar Osim. Ovim trenerima i igračima usijane glave, glumcima i simulatorima lažljivim bih poručio da prestanu kvarit ligu, da stanu na loptu, pogledaju šta se desilo hladne glave pa tek onda da izlaze sa izljevima emocija i izjavama i sudije su ljudi, skloni su greškama, ako je bez tendencije, ok. je. Pohvalio bih fenomenalnog sudiju danas, svaka čast Jeliću.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.