Sloga je u prošlom kolu izgubila 8:0, sada je doživjela još veću blamažu

Sramotan poraz

Sloga je u prošlom kolu izgubila 8:0, sada je doživjela još veću blamažu

E. Škorić

Sloga Gornje Crnjelovo ne odustaje od takmičenja, ali očito nema šta tražiti u Prvoj ligi Republike Srpske.

Slogu, koja je prošle sezone igrala polufinale Kupa BiH, napustio je veliki broj igrača i članova kluba, a 'rezultati' se mogu vidjeti već nakon dva kola u Prvoj ligi RS.

U prvom kolu je ovaj tim poražen sa 8:0 od Tekstilca na svom terenu, a večeras je u Banjaluci od ekipe Željezničar Sport-team deklasirana sa 10:0.

Strijelci za "Želju" bili su Nedeljko Crnomarković (2), Igor Kuzmanović (2), Aleksandar Petrović (2), Danilo Teodorović (2), te Srđan Ružičić i David Čolić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Sloga je sa 0:18 gol razlikom i dva poraza zakovana za dno tabele.

Što se tiče ostalih rezultata u drugom kolu RS-a, Kozara i Tekstilac odigrali su 0:0, dok je Krupa s 2:1 slavila u Brčkom protiv Jedinstva. Dujaković i Lukić su Krupi donijeli prvu pobjedu, a Jedinstvo je uz Slogu za sada jedina ekipa bez bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi