23

Komentari (23)

user1676418203
Sloboda je ostecena
StarMo1905
Bilo je i vrijeme da sloboda ispadne iz lige.
kurjak
U pravu si, kad mi kao najveći kanton ne dođemo na utakmicu sa nekoliko hiljada i yebemo mater tebi i istomišljenicima i treba nas na silu izbaciti.
Salt_boy075
Hebu nas 30 godina politcki sto nas nece kroz sport,jbt samo sto zive muslimani i ovo je karanj3 postalo od strane europe,i sve im se dopusta !!!
samac
Neda vico svoje podobne klubove iz rs. Oba kluba ispadaju iz federacije tako da upamtite dobro sto sam rekao.
edinho101
i to neće ispast posušje nego oba "bošnjačka"...
user1651398816
****moo vam tatu dodika!!!!!!!!!
Haroldinjo
Samo sloboda so groba i da ti spomenem fameliju vico
Haroldinjo
Vico *****u matrr ti i sve ****m hajmo na savez krenuti ovo mi moramo promijenit navijaci pa makar ga i licno istjerali iz zgrade saveza
Samir55
I opet arbitar priznaje gol Slogi nakon ociglednog faula u napadu. Isto kao i protiv Veleza jesenas. Dakle, Sloga je dobila dva boda na poklon od sudija koji samo slusaju naredjenje Vice da se potrude da Sloga i sljedecu sezonu igra u PL BiH.
rock3
Nisu mi samo novinari jasni, kako se ne analiziraju ovakve situacije i kako se ne pise o ovim kradjama na utakmicama, sute ko pi***ce!
user1651398816
Fuj fujeva smradovi jedni
SamoSiroki
Ovo se liga može igrat još maks 3 do 4 kola..ovakvim načinom..
kempa
Ko nezna šta je krađa, neka pogleda suđenje g.Jelića?
Samosloboda.forzajuve
Umri Frano, keru jedan.
Salt_boy075
Ova liga treba da ima 6 klubova nek uvijek idu u Europu, tj nek se rotiraju svake godine smijesno je da ostali klubovi bezveze igraju kad nikad nece nista osvojit zbog sudjenja i mafije..
user1651398816
Sloboda zasluzila pobjedu vico ****mo ti mamu a sudija se ne vratijo kuci sve najgore
Samosloboda.forzajuve
Pitanje: zbog cega se igra ova liga?? Drugi odlucuju sve.. ovo je strasno sta se desilo na utakmici Sloga-Sloboda.. ovo je za zatvora, kakva pljacka.. nemam rijeci.. dobro pitanje postavio Bukvic sudiji; zasto nam ne dozvoljavas da dobijemo utakmicu..
kurjak
Sudija Jeliću, dabogda poginuo do kuće.
kurjak
Ako kojim slučajem i dođeš živ kući, dabogda materi na uskrs javili da si umro.
Gifron1
Frano dabogda kuci ne dosao.
crnoicrveno
Golman sa loptom u 5m i ne svira faul. Sramota! Vico dao Bog svi ti onog rijecnog ili morskog sa kljestima u familiji imali
Sloboda
Sudija mamu ti u pi...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.