Jagodić blistao od sreće: "Sutra je novi dan"
VIDEO: E. Oštraković

Nakon velike pobjede Sloge

Jagodić blistao od sreće: "Sutra je novi dan"

Haris Zilić

Sloga Meridian je u zaostaloj utakmici drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine ostvarila veliki trijumf protiv Željezničara i slavila rezultatom 3:0.

Dobojlije su vezale dva trijumfa, a Željezničar je u krizi sa tri vezana poraza.

Po završetku utakmice u Doboju održana je press konferencija, a razloga za sreću imao je trener Sloge Vlado Jagodić koji to nije krio.

Jagodić je press započeo komentarom utakmice.

"Željezničaru i mladom kolegi želim sve najbolje, oni su imali malo veće opterećenje od nas jer smo mi prošlu utakmicu pobijedili. Ušli smo ozbiljno u utakmicu, htjeli smo iskontorlisati dosta stvari, Željo je imao jednu priliku u prvom poluvremenu", rekao je Jagodić na početku press konferencije i nastavio:

"Kada na kraju dobiješ utakmicu 3:0 šta drugo nego da budeš presretan. Čestitam igračima jer su svi počeli sumnjati da li vrijedi ova ekipa, vrijedim li ja. Čestitke i zaslužuju navijači koji su danas došli, radni dan i nezgodan termin. Rezultat je kakav je takav je, ja bih bio zadovoljan i sa 1:0."

Oglasi

Najavio je i narednu utakmicu Sloge Meridian.

"Sutra je novi dan. Imamo dosta utakmica u 22 dana. Pokušat ćemo se odmoriti koliko toliko i onda idemo u Mostar protiv Veleža odigrati kvalitetno"

Na pitanje da li je Sloga bila toliko dobra danas ili Željezničar toliko loš, Jagodić je imao duži komentar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ja razumijem Željezničar i kolegu, ne mogu govoriti o protivničkoj ekipi, ja mogu govoriti o svojoj ekipi, a ona sigurno vrijedi", izjavio je Jagodić i zatim završio:

"Ja neću dozvoliti da s ove dvije pobjede razmišljamo kako je prvenstvo gotovo to ne dam. I Željo će se izvući iz ove krize, Evropa je ostavila utiska, jednostavno morate imati širok roster."

Top Komentari

velez mo
Vlado ceka te puna Arena i bar 3 komada,Dobro Došao.JAKO ROĐENI!
1 0
DOKTOR_GAZ_
Vlado se NAJVISE RADUJE PREMIJI, jer veceras ce je PROBATI UDUPLATI na LIGI SAMPIONA..Sutra je NOVI DAN, jer ce LEVAT ISPUSITI..i tako u krug..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi