Jagodić: Meni su Željo i Sarajevo uvijek izazov; Bašić: Bolje da ništa ne kažem
FOTO: E. Oštraković

Reakcije nakon utakmice u Doboju

Jagodić: Meni su Željo i Sarajevo uvijek izazov; Bašić: Bolje da ništa ne kažem

Haris Zilić

U zaostaloj utakmici drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Sloga Merididan je u Doboju savladala Željezničar sa 2:0 i tako su Plavi sa Grbavice vezali treći poraz u prvenstvu.

Dobojlije su ovom pobjedom stigle u drugog vezanog trijumfa i imaju dveet bodova kao i Željezničar u sredini tabele i malo lakše dišu.

Po završetku utakmice stigle su reakcije oba trenera, Vlade Jagodića i Nermina Bašića.

Prvi je izjavu dao trener Sloge Meridian, Vlado Jagodić.

"Kod mene emocije rade, ovo je velika pobjeda, pogotovo meni. Meni su Željo i Sarajevo uvijek izazov, volim voditi takve utakmice. Igrači su odradili sve što smo se dogovorili i rezultat nije mogao izostati. Izmjene smo pravili na vrijeme, znali smo ako Željo mora napadati da ima problem", rekao je Jagodić i dodao:

Oglasi

"Hvala publici, navijačima, sumnjivo su gledali u ovu ekipu, ali ova ekipa vrijedi ja vam kažem. Vezali smo dva trijumfa i izgledat ćemo sve bolje."

Nakon toga komentar je dao trener gostiju Nermin Bašić, koji je bio vrlo kratak.

"Čestitam ekipi Sloge, vruća je glava bolje da niša više ne kažem."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloga sada ima devet bodova, kao i FK Željezničar koji je upisao treći poraz u nizu i navijači su sigurno razočarani.

U narednom kolu Sloga će u goste Veležu, a Željezničar aktuelnom prvaku Zrinjskom.

Top Komentari

Noname992
Kakvo je bilo suđenje? Oćemo bušiti lopte?
3 0
velez mo
Vas niko nemoze voditi osim Velikog Mulalica-Sablje,u ovim situacijama kad nema para.Pljuvali ste ga na svakom koraku.Sablja nevracaj im se IMAJ OBRAZA,nek se sad sami hebu.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi