Sloga na novoj adresi: Prvoligaš iz RS-a promijenio stadion

Velike promjene u klubu

Sloga na novoj adresi: Prvoligaš iz RS-a promijenio stadion

Sloga iz Gornjeg Crnjelova i naredne sezone će se takmičiti u 1. ligi Republike Srpske.

Tim koji s prošle sezone borio za Premijer ligu tokom ljeta je doživio igrački egzodus i prethodnih se dana vodila prava polemika oko toga da li će i dalje igrati u najjačem rangu pod okriljem FSRS.

Tražili su u FSRS od Sloge garanciju od 100.000 KM kako se ne bi dogodilo da možda usred sezone napuste takmičenje, ali i bez toga na kraju je ovaj klub ostao u 1. ligi, s promjenama u igračkom i stručnom kadru, kao i onih koji se tiču mjesta odigravanja utakmica.

Sloga je dosad svoje domaće utakmice igrala u Velikoj Obarskoj, međutim u narednim periodu njezin dom će biti Dvorovi, odnosno stadin Proletera na kojem će već u subotu ugostiti Tekstilac.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi