Sloga predstavila sedam novih igrača i zapoečala pripreme
Foto: FK Sloga Meridian - Facebook

Premijerligaš iz Doboja

Sloga predstavila sedam novih igrača i zapoečala pripreme

Eldar Ganibegović

Pripreme za novu sezonu započela je i dobojska Sloga, a danas je ovaj tim predstavio i sedam novih igrača koji će naredne sezone nositi dres Dobojlija.

Sezona 2023/24. biti će druga u kojoj će Sloga igrati u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, a danas je započela s pripremama.

Trener Vlado Jagodić izvršio je prozivku na kojoj su se odazvala 22 fudbalera, te su pripreme i zvanično počele.

Predstavljeno je i čak sedam pojačanja. Dva igrača dolaze iz Borca, a to su Đorđe Milojević i Dejan Popara.

Andrej Bosnić i Amar Tahrić su bivši igrači Borca koji su sada došli uSlogu, a tu su također Danilo Šipovac, Zoran Karać i Nemanja Šćekić. 

[facebook]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0sL91mFeufDGqZ8UKHaoVyVVJdkhBmpd2fhPN2nbzEQEs8Z74R45PqLK4qmsLtm6dl&id=100063635495027[/facebook]

Oglasi

U narednim danima očekuje se dolazak još najmanje dva igrača u Slogu, nakon čega bi ovaj tim trebao biti kompletan.

I naredne sezone cilj Sloge biti će ostanak u društvu najboljih, a odlična stvar za njih je što će sve domaće utakmice igrati na svom stadionu.

Podsjetimo, veći dio minule sezone igrali su na zamjenskom terenu dok se radio njihov stadion u Doboju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jasno je da je pred ovim timom još jedna zahtjevna sezona i vidjet ćemo šta mogu da ponude. Imena igrača koje su doveli zaista obećavaju. 

Top Komentari

Slobtz77
Jagodiću klošaru navikao da se kockaš ovaj put ćeš ga popušiti nabijem i tebe i pojačanja dobar ti taj golman njakav Ščekić hahssss
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti